Recensies

Recensies

Familie Rozema

Erg goede ervaringen, 2 keer een mooi bed laten maken waar we veel plezier van hebben. Zeker de moeite waard

Familie van Hoeven

Wat kan jij mooie dingen maken, Marien! Kast en bed zijn precies zoals ik voor ogen had en staan heel mooi in mn zoontjes slaapkamer. Dank je wel!

Familie Meeuwsen

Marien heeft voor ons zoontje een hele stoere kledingkastkast gemaakt. Door de robuuste kwaliteit, perfecte afwerking en montage hebben we gelijk een kast besteld voor de eetkamer. Deze kast is volledig naar onze wensen gemaakt. Deze is inmiddels ook geleverd naar volle tevredenheid.

Familie van Veldhuisen

We hadden voor onze kinderen een kledingkast besteld.
Dit was precies de kast die we zochten!
De kast staat prachtig op hun slaapkamer en heeft een stoere uitstraling.
Daarbij is de kast ook nog heel stevig.
We zijn zeer tevreden .

Familie Zinauer

In de zomer hadden wij in ons vakantiehuisje twee stapelbedden nodig. De bedden moesten stevig zijn en en in de krappe kamers passen. Marien maakte deze houten stapelbedden precies op maat. Ook toen we op het laatste moment vroegen een plankjes ergens te verwerken vanwege gebrek aan opbergmogelijkheden werkte hij deze wens uit voor een schappelijke prijs. We waren erg tevreden met het resultaat. De bedden zijn precies op maat, stoer met robuuste uitstraling en stevig genoeg om ook volwassenen in te laten slapen. Een paar maand later kwamen we met een plaatje van Pinterest voor de zolderkamer met schuine wand. Marien nam telefonisch contact op en werkte onze ideeen uit. Marien denkt met je mee en creĆ«ert zelfs extra opbergmogelijkheden door een prachtige lade op wielen onder het bed te maken voorzien van een prachtig leren handvat. Marien maakt dromen werkelijkheid zonder dat je teveel betaald. Prachtig maatwerk met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. (Inmeten, kleurstalen, materialen) Kortom een bedrijf wat met je meedenkt je vertrouwen schenkt en een prachtig eindresultaat levert! Wij hebben geen klachten alleen het dialect… daar hadden we soms wat moeite mee maar leverden hilarische momenten op.